حکمرانی خوب

ساخت وبلاگ

در بحث «حکمرانی خوب» ادبیات بسیار زیادی تولید شده  اما آنچه این حکمرانی را متفاوت می سازد، حکمرانی جدیدی است که از اول فوریه سال 1979 میلادی در نقطه ای از جهان رخ داده و محاسبات زیادی را بهم ریخته است! از ابتدا این حکمرانی برای نظریه پردازان دنیای غرب و لیبرال مسلک، مبهم، بی معنی و شاید شگفت انگیز بوده است تا جاییکه پس از مدت کوتاهی با احساس خطر از چنین حکمرانی، دشمن شماره یک آن شدند و آن را آماج آزارهای چند ضلعی و چند بعدی خود قرار دادند!

با تحمیل جنگی نابرابر به مدت هشت سال، و در ادامه با تحریم های متنوع و گزنده و انواع و اقسام جنگ های سرد و گرم و مجازی و رسانه ای و ... هنوز هم دست از خباثت ها برنداشته و با یارکشی سست عناصرانی از اردوگاه مقابل، با همدستی شیطان موفق به جاسوسی و خیانت نیز شده است...

اما امروز پس از 42 سال، با کوله باری از تجربه و مواجهه با فراز و فرودهای تلخ و زیبا همراه با ریزش ها و رویش های انقلاب سرخ و سبز اسلامی ایران، زمینه برای تنفس گفتمان انقلابی با رایحه روح نواز حاکم بر فضای دهه اول انقلاب فراهم شده است.

ضمن مقتنم شمردن این فرصت بی نظیر، راه حل مشکلات موجود در جامعه را، استقرار مدیرانی پاکدست، شجاع، موشا و شهادت طلب! میدانم.

و با نقدی که به جناب محمد علی رامین در برخی موضوعات دارم ولی این نگاه ایشان را در شکلگیری حکمرانی نوین اسلامی درست میدانم:

«آیت الله سیدابراهیم رئیسی که در جایگاه تولیت آستان مقدس رضوی و ریاست قوه قضائیه، عملکردهای مردمی، نوآورانه، امیدوارکننده و اصلاح‌گرانه داشته است، در فصل انتخابات هم نشان داد که هرگز دچار اعوجاج رفتاری نشده و از ارزش‌های اخلاقی  اسلام ذره‌ای کوتاه نمی‌آید.

 ایشان بلافاصله بعد از تأیید نهایی آراء ریاست جمهوری نیز دو کار مهم را انجام داد:

 ۱. در نشست خبری با رسانه‌های داخلی و خارجی، جایگاه مثبت و سازنده ایرانیان خارج از کشور را برای همکاری با دولت جدید مورد تأکید قرار داد و چند روز بعد نیز خبری منتشر شد که «بعد از هماهنگی با مسئولان کشور، همه هنرمندان، خوانندگان و ورزشکاران خارج برای آمدن و ماندن در وطن هیچ مانعی ندارند و بستر بازگشت برای همه مهیاست»؛ این اقدام انسانی، در اوج رأفت اسلامی، ورود و خروج هنرمندان رنجیده و رنج دیده را بعد از سال‌ها انتظار، تسهیل نموده که هنوز هم برای بسیاری از آنها «ناباورانه» می‌نماید.

۲. آقای رئیسی با رفتاری کریمانه و مبتکرانه، در یک نشست صمیمانه با رقبای انتخاباتی سابق خود، سخنان و پیشنهادات آنها را برای حل مشکلات کشور شنید و از همه آنان قدردانی کرد و ضمنا از تمامی صاحب نظران و منتقدان اقتصادی، درخواست کرده تا پیشنهادات مشخص خودشان را ارائه کنند.

در همین راستای «حکمرانی نوین اسلامی»، از منظر «سیدابراهیم رئیسی»، چهل سال تجربه و عبرت در مدیریت اجرایی کشور، گنجی برای انکشاف و بهره برداری در دسترس مدیران دولت نوین ایرانیان است:

هزاران نفر از مدیران ارشد و میانی تا مدیران کل و استانداران و فرمانداران و رؤسای سازمان‌های گوناگون، از میان کارگزاران سالم و عاقل دولت‌های پیشین، با انبوهی از تجربیات مثبت و منفی همراه با عبرت‌های آموزنده، می‌توانند گنجینه آموخته‌های اجرایی و علل موفقیت یا عدم موفقیت برنامه‌های خود را در اختیار همتایان خویش در دولت سیزدهم قرار دهند.

الزامات شناخت مسائل فرهنگی اجتماعی عربستان ٦...

ما را در سایت الزامات شناخت مسائل فرهنگی اجتماعی عربستان ٦ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : aolguo1 بازدید : 127 تاريخ : سه شنبه 6 ارديبهشت 1401 ساعت: 9:19